Nya medlemmar i vår flock

Tre små övervägande vita valpar har flyttat hem till oss i söndags. Vi åkte till Stina (Matti var inte hemma) och hämtade hem dem till oss. Viper, Vicky och Varja de fick åka i baksätet med sin nya matte hem. Lite läskigt var det nog att åka bil för första gången men resan var inte så lång och de hann ta en liten tupplur. Väl hemma var det lek och bus mest på tjejerna, lite kiss i köket sedan blev det matdags och efter några timmar ut i hundgården. De andra hundarna blev alla väldigt uppspelta när det kom smått till flocken så matte var ute med småttingarna någon timme sedan blev det dags för en lite längre tupplur. Kvällsmålet är också avklarat och inga ledsna miner eller läten hörs därutifrån, det är fördelen när man tar flera valpar från samma kull att de har lite trygghet i varandra. Eftersom de är vana att vara ute i hundgård får de sova där men imorgon (måndag) blir det till att komma in en stund igen. Det är tre härliga, sociala valpar som kommit till oss lite olika personligheter har de Viper lite lugnare fundersam och Vicky den kvicka busiga och Varja mittemellan både busig och tankfull. Tog några bilder med mobilen som jag skall försöka få in i datorn imorgon.

Mariline har skickat sms hem, räknat ut att de har landat i Spanien och allt är väl men att hon har mycket att upptäcka så sms:en blir därefter.

Etiketter: , , ,

Ett svar to “Nya medlemmar i vår flock”

  1. Ron Says:

    Hi anita,

    So 3 new snowflakes, they are looking good. Mia has now a lease horse and she is in the clouds with her. very nice horse they fit together. We also sam some nice big dogs at the horse stables. Here, exept for some backtrouble, thjings are good, work is fine and some of my colleques do their best to give me trouble. I come and borrow Sten’s sharpshooter rifle soon.
    ok keepup the good work!. visist to sweden will start in the fall, maybe I be crazy to visit you guys then
    take care for you Ms M. and ther Big Man
    Ron

Lämna en kommentar